Danmarks måske bedste opsparing!

Velkommen til min hjemmeside og Better Globe Danmark

Better Globe er et prisvindende selskab, der arbejder ud fra en "impact investment"-forretningsmodel baseret på crowdfunding.

Ved at klikke på de to link kan du finde mere information om Crowdfunding og impact investment.

Dermed har Better Globe åbnet op for, at helt almindelige mennesker, uden flere millioner på kontoen, kan få adgang til at lave en alternativ opsparing i tropisk skov.


Kunne en opsparing i skove være interessant for dig?

Er du på udkig efter en hurtig gevinst eller "et-bliv-rig-over-natten"-koncept, så kan du godt søge videre, for så er dette ikke noget for dig.

Når man laver en opsparing i tropisk skov, så er det de biologiske værdier i skovene, der tjener penge til dig og dermed er det træernes biologiske vækst der sætter tempoet.

Til gengæld får du en grøn CO2 reducerende opsparing der er forudsigelig og attraktiv, men det kræver som sagt et længere tidsperspektiv.

Er du på udkig efter at lave Danmarks måske bedste opsparing til dine børn, børnebørn eller måske et alternativ til de traditionelle pensionsordninger, så vil jeg bestemt anbefale dig at kigge nærmere på, hvad Better Globe kan tilbyde dig.


Tag en beslutning på et ordenligt grundlag.

Her på siden kan du læse mere om, hvad Better Globe gør, hvordan du kan deltage, hvilke fordele og risici det indebærer for dig at være kunde.

Vi holder gratis informationsaftener i det meste af landet, hvor du kan komme og få en komplet præsentation af, hvad Better Globe Danmark kan betyde for din familie og dig. Se mere her!

Du er også altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgmål.


Kort om mig

Mit navn er Henrik og jeg har kendt til dette spændende selskab siden 2014, hvor jeg blev præsenteret for muligheden for at opspare i træer.

Jeg er efterfølgende blevet så begejstret for det som Better Globe står for, at jeg har valgt at blive ambassadør for selskabet.

Det giver en rigtig god følelse at kunne tilbyde andre mennesker muligheden for at lave en attraktiv opsparing der er baseret på at vores penge gør en forskel.

At være ambassadør betyder, at jeg har en affiliateaftale med selskabet og at jeg dermed bliver betalt for den omsætning jeg skaber.

I dag er Better Globe en vigtig del af vores familieopsparing og jeg er stolt over at være en del af Better Globe.

Jeg hjælper gerne med at svare på eventuelle spørgsmål og du er altid velkommen til, at skrive eller ringe til mig hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp!

På forhånd tak

Henrik

Jeg vil gerne kontaktes!

Udfyld formularen hvis du gerne vil kontaktes for mere information eller med på en af vores informations aftener, så kontakter vi dig.

2+2


Hvad skal jeg forvente, hvis jeg udfylder og sender formularen?


✔ Vi vil kontakte dig inden for 24 timer og finde ud af hvad vi kan gøre for dig!
✔ Vi accepterer altid et nej tak.
✔ Vi holder dine oplysninger 100 % fortroligt og videregiver aldrig oplysninger.